Modern Yogi

Χώρος Πρόγραμμα Events Σχετικά Επικοινωνία

Ashtanga Yoga in Nafplio

Το Modern Yogi – Nafplio είναι ένας όμορφος, ζεστός χώρος, ο οποίος έχει φτιαχτεί με πολλή αγάπη και μεράκι. Απέχει μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο του Ναυπλίου, σε σημείο αποκομμένο από το θόρυβο, όπου από την αρχή ο ασκούμενος μπορεί να μπει σε μια κατάσταση αποσυμπίεσης και αποφόρτισης.

Πιστεύοντας βαθιά στο δώρο της γιόγκα, το Modern Yogi – Nafplio δημιουργεί μία κοινότητα στο χώρο, όπου η πρακτική είναι ανοιχτή και προσβάσιμη για όλους.

Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
  • 2 πρωινές (Σάββατο και Κυριακή) mysore πρακτικές Ashtanga Yoga με ξεχωριστή καθοδήγηση για πιο αρχάριους ασκούμενους
  • 1 απογευματινή καθοδηγούμενη πρακτική Yoga Slow Flow την Παρασκευή 01/12
  • απογευματινή θεωρία και πρακτική αναπνευστικών ασκήσεων το Σάββατο 02/12

*Η διαμονή δεν περιλαμβάνεται. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας προτείνουμε χώρους διαμονής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κόστος σεμιναρίου ανά άτομο:
  • 150 ευρώ για συμμετοχή σε όλο το σεμινάριο (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ)
  • 35 ευρώ για συμμετοχή μόνο σε mysore πρακτική

Πληροφορίες/δήλωση συμμετοχής: info@yoganafplio.gr, τηλεφωνικά στο: 27520 25997 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Μαριάννα Θυμιάκη

Η Μαριάννα διδάσκει Ashtanga Yoga σε διάφορες σχολές στην Αθήνα. Οργανώνει workshops, yoga retreats & ήταν υπεύθυνη για το yoga festival Revival. Είναι επίσης co-owner κ αρθρογραφεί στο ModernYogi.gr. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson.

Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια με κορυφαίους δασκάλους όπως: David Swenson, Richard Freeman, Tim Miller, Nancy Gilgoff, Jean Claude Garnier, Gregor Maehle, Monica Gauci, Paul Grilley, Kristina Karytinou και πολλούς άλλους. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται υπό την καθοδήγηση της δασκάλας της Εύης Κύπρή.

Η Μαριάννα πιστεύει ότι η διδασκαλία πηγάζει κατά βάση βιωματικά και διατηρεί μια καθημερινή πρακτική για την προσωπική & πνευματική της εξέλιξη.

Είναι μητέρα ενός κοριτσιού και στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την αναρρίχηση, την ορειβασία & συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 21 μετακόμισε στο Ναύπλιο με την οικογένεια της ακολουθώντας την ανάγκη της για μία πιο ήρεμη ζωή κοντά στη φύση. Συνεργάστηκε για 2 χρόνια με το Fougaro Art Center διδάσκοντας γιόγκα σε ενήλικες και παιδιά.

Πλέον είναι ιδιοκτήτρια και δασκάλα στην σχολή Μodern Υogi Nafplio.

Δημήτρης Δερμεντζής

Rope Access Technician & Electrical Engineer at Industrial, Renewable & Energy Industries

Ο Δημήτρης Δερμεντζής είναι Εναερίτης, Ηλεκτρολόγος & Μηχανικός στο τομέα της Βιομηχανίας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας με καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ασχολείται ενεργά με την Ορειβασία & Αναρρίχηση από το 2003. Στη δράση του σημειώνονται αρκετές χειμερινές αναβάσεις στα Ελληνικά βουνά όπως και πολλές αναβάσεις αθλητικού και παραδοσιακού στυλ στα σημαντικότερα αναρριχητικά πεδία στον ελληνικό χώρο ενώ έχει σκαρφαλώσει διαδρομές βράχου,πάγου και μικτού πεδίου σε ορθοπλαγιές των Γαλλικών και Ιταλικών Άλπεων. Εκτός των άλλων έχει υπάρξει μέλος διοικητικού συμβουλίου σε πολιτιστικό ορειβατικό σύλλογο (Φυλής) όπου έχει αναλάβει την εθελοντική πυροφύλαξη και την διοργάνωση αναρριχητικών φεστιβάλ στη Δυτική Πάρνηθα. Επίσης έχει εργαστεί ως προπονητής αναρρίχησης σε γυμναστήρια και «κλειστές» πίστες αναρρίχησης με διακρίσεις παίδων και κορασίδων σε πανελλήνια πρωταθλήματα αγωνιστικής αναρρίχησης. Τα τελευταία χρόνια ζει στο Ναύπλιο όπου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου οργανώνει την συντήρηση υπαρχόντων και την διάνοιξη νέων αναρριχητικών διαδρομών στη περιοχή με κύριο σκοπό την πρόοδο και την εξέλιξη της αθλητικής αναρρίχησης βράχου στην Ελλάδα για τις επόμενες γενιές και παράλληλα αποτελεί μίας πρώτης τάξης μορφή τουρισμού ενώ για τον ίδιο είναι τρόπος ζωής.

Ο Χώρος

Το Modern Yogi – Nafplio είναι ένας όμορφος, ζεστός χώρος, ο οποίος έχει φτιαχτεί με πολλή αγάπη και μεράκι. Απέχει μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο του Ναυπλίου, σε σημείο αποκομμένο από το θόρυβο, όπου από την αρχή ο ασκούμενος μπορεί να μπει σε μια κατάσταση αποσυμπίεσης και αποφόρτισης.

Ο χώρος ιδρύθηκε το 2023 απο την Μαριάννα Θυμιάκη η οποία καθοδηγεί μαθήματα Ashtanga Yoga και είναι πιστοποιημένη δασκάλα 200h από την Yoga Alliance & πιστοποιημένη στην Ashtanga Yoga από τον David Swenson. Περισσότερα σχετικά με την Μαριάννα

Φόρμα Εγγραφής

Πληροφορίες/δήλωση συμμετοχής: info@yoganafplio.gr, τηλεφωνικά στο: 27520 25997 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.